Fönster som höjer värdet på huset

Fönster

Samtliga våra fönsterprodukter är testade enligt europeisk standard och klarar garanterat av vårt klimat uppe i Norden. Hela konstruktionen kommer med 10 års garanti, inklusive färgsättning.

Våra fönster är byggda på den tyska KBE-profilen. Fördelen med KBE är att de ger större glasyta och ett smäckrare utseende på både karmar och fönsterbågar.

I vårt fönstersortiment ingår fönster, fönsterdörrar, skjutpartier och stora glaspartier för vinterrum och panoramaväggar.

Vi kan leverera partier som är upp till 4 meter långa. Vi beställer våra fönster direkt från fabrik och vi kan erbjuda de flesta former, färger och utföranden. Glaskassetterna finns som 2-glas argon (UH-värde 1,4) eller 3-glas argon (UH-värde 1,1 till 0,8).

Glaskassetterna kan man få i många olika format. De kan vara ljudreducerande, ljusreducerande, självrengörande.  Standarden är inåtgående fönster med kippfunktion men man kan också få utåtgående varianter och fasta modeller. Spröjs kan man också välja fritt, helt efter egna önskemål.

Leveranstiden för våra fönster är 3-4 veckor. Om så önskas så ingår leverans till hemadressen.

Primo

Vi har även danska fönster från Primo i vårt sortiment. De har ett exklusivt utseende, som har uppnåtts genom att kombinera de stora fördelarna med PVC-fönster med smäckrare bågar och karmar. Dessa fönster är mycket populära när det handlar om renovering och nybyggnation av äldre fasigheter, då de har ett klassiskt utseende.

Även dessa fönster finns i ett flertal olika utföranden. Vill man ha en annan färg än vitt så är det aluminiumprofiler som gäller. Mycket smidiga och underhållsfria fönster.

H-vindue

När de gäller träfönster, aluminiumfönster eller kombinationer av trä och aluminium så samarbetar vi med det polska företaget Drutex, som har det norska H-vindue i sitt sortiment.

Även dessa fönster går bra att få måttbeställda direkt från fabrik, helt enligt egna önskemål. Vill man behålla charmen från en gammal stuga så är dessa träfönster ett bra alternativ, både pris- och kvalitetsmässigt.